Има четири зодиакални знака, които са известни със своето коварство,

...
Има четири зодиакални знака, които са известни със своето коварство,
Коментари Харесай

Четирите най-коварни зодии в хороскопа

Има четири зодиакални знака, които са известни със своето лукавство, макар че не всеки знае за тези техни качества. Това са амбициозният Овен, умереният във всичко Телец, непредвидимите и постоянно изменящи се Близнаци и Скорпионът, който постоянно е подготвен да нанесе решаващия удар.

Овенът е подготвен на всичко, с цел да реализира това, което си е наумил. За него в такива случаи лоялността е единствено дума, а другарствата са без значение. За да реализира набелязаната цел, Овенът е подготвен по най-коварен метод да жертва връзки, градени с години.

А по-късно даже се учудва, в случай че изоставените от него другари не желаят да контактуват с него още веднъж. За Овена коварството е метод на живот и в случай че през днешния ден не е съумял да се прояви в тази област, за него това е загубен ден.

Телецът е толерантен и доста мъчно може да бъде сърдит. Той е сдържан и не е конфликтен. Но когато достойнството му е наранена, това е моментът, в който подлият му темперамент се демонстрира с цялата си мощ.

 Мъж

Телецът избира точния миг и място, когато да отмъсти на индивида, който му е навредил. Но в множеството случаи той просто се отдръпва, когато минимум се чака това от него, и по-късно нищо не е в положение да го накара да промени решението си. Когато желае да реализира дадена цел, Телецът може да извърши доста коварства, само че в никакъв случай не предава приятелите си.

Близнаците са непредвидими - в никакъв случай не се знае по кое време и по какъв начин ще се прояви подлата им природа. Без да са злонамерени, Близнаците просто са подли по рождение, това е част от тях и те не могат да създадат нищо по въпроса.

Те не са отмъстителни, само че в случай че някой обиди тях или приятелите им, няма мощ, която да ги спре да употребяват най-коварните си способи, с цел да стане по този начин, че провинилият се да си получи заслуженото.

Скорпионът има характерно лукавство, което го кара да работи методично и да гради дълго и деликатно отмъщението си. Той в никакъв случай не атакува незабавно, за него подлото възмездие, което ще срине някой, който се е изпречил на пътя му, е въпрос на изпипана точност.

Скорпионът може с месеци да приготвя детайлите на отмъщението си, и когато моментът настъпи, той атакува и безусловно унищожава този, който се е осмелил да мери сили с него.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР