Има безспорен факт - 17 души са загинали. Има въпроси.

...
Има безспорен факт - 17 души са загинали. Има въпроси.
Коментари Харесай

Най-Накрая! Първи Коментар На Бойко Борисов За Министерските Оставки!

" Има неоспорим факт - 17 души са починали. Има въпроси. Министър Нанков е прелестен експерт, може би един от най-хубавите в сферата. Може ли ние да разбираем на хората, че 5 писма са пратени и нямаме мощ да отидем и да ги накараме да ремонтират пътя - щели сме да загубим гаранциите, в този момент загубихме 17 индивида. Ще отиде и ще се разхожда там на пешеходната пътека, до момента в който не дойдат да свършат работа. Сиреч, би трябвало да сме неотклоними от това, когато има риск ", безапелационен беше Борисов.

" Българска социалистическа партия да приказват за строителство просто е смешно. Още им ремонтираме тяхното строителство. Да отидат на мостовете на " Тракия ", на " Хемус ", от 30-40 години са, да видят какво вършим сега ", подкани той опозицията.

" На тяхната съвет тежи това, която са правили или не са правили. Ние би трябвало да си гледаме нас си ", добави Борисов.

Според него, районното министерство е можело да повика полиция, прокуратура да спре пътя. " Можеше. Не го направиха, по тази причина ще се понесе политическа отговорност ", изясни той.

" Неслучайно всички са на разпит и се повдигат обвинявания. Но ние би трябвало да си понесем тази отговорност, посредством министъра, политическа ", сподели министър председателят. " Колко години приказваме за коланите в рейсовете? ", попита още той.

Не инцидентно Манфред Вебер ни има вяра. Да види и да разбере, че Черно море е също толкоз топло и проходимо като Средиземно море. Всички сме очевидци какво се случва по плажовете на Италия и Испания. Ние просто показахме по какъв начин се прави, добави Бойко Борисов. Той

" Само истината, не на подправените вести ", съобщи Борисов. Той приказва и за подправените вести в международен проект какво биха могли да сътворят. И даде образец с канцлерът Ангела Меркел. Той попита спомняте ли си по какъв начин стартира бежанската рецесия, масирано бе показано удавеното малко дете емигрант. Тогава Меркел сподели на бежанците " Елате ще ви спасим " и това и се припомня до ден сегашен, счита Борисов и заключи - впрягат се цели системи, които могат да въвлекат публичното мнение.

Премиерът акцентира, че в случай че желаеме да имаме банкова непоклатимост и да бъдем на равнище с огромните европейски страни би трябвало да влезем в чакалнята на Еврозоната. Никой не споделя да приемем бързо еврото, акцентира той.

Виновен съм, че не послушах Дянков. Той ми сподели " Остави една права, българите не помнят, дано има с какво да си напомнят какво е било ". Но аз не оставих, описа министър председателят.

" По-добре сме от колкото ви изяснявам. В археологията се развиваме доста добре. Съветвам ви да отидете до Петрич. Уникално нещо се разкопава на няма и километър от рупите на Ванга. На 8 километра от Автомагистрала " Струма ". Уникално нещо. Този град са го търсили. Гърците са казвали, че е в Гърция, сърбите - в Сърбия, а то си е там, под един рид ", споделя Борисов.

" Разбира се, можем да имаме доста упреци към тези преди нас. Давани са милиарди за оръжия. Сега отново би трябвало да се дават. След една нова година по този начин ни изсмукаха милиарди непосредствено от бюджета, подобен контракт бяха създали ", споделя още Борисов.

" Много пъти съм си задавал въпроса за какво по този начин се случва, надали ще получа отговор. Всичко е купувано без нищо, без контракти за поддръжка. Каракачанов се мъчи горкия да държи някакво състояние. Българска социалистическа партия най-после бяха поръчали два държавни Еърбъс-а. Сега излизат и почват да приказват. Малко позор, малко памет да имат ", сподели още той.

" Европа може да се опълчи на Съединени американски щати, на Китай, единствено в случай че сме единни. Нито Германия може сама, нито Франция може сама. Силата на Европейския съюз е обединяването.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР