ИлюстрацияВ единия от случаите, при полицейска проверка на автомобил в

...
ИлюстрацияВ единия от случаите, при полицейска проверка на автомобил в
Коментари Харесай

По 1000 лв. глоба за варненци, спипани с дрога

 Илюстрация
В единия от случаите, при полицейска инспекция на автомобил в региона на плажната алея в квартал " Аспарухово “, вечерта на 17 юни тази година, се открива, че 26-годишният лидер държи в себе си топче с марихуана. Нетното тегло на растителната маса била 0,33 грама, като с протокол за непринудено предаване мъжът дал и носена от него мелничка за рязане на тютюн.

Другият случай е от 4 февруари т.год. Тогава, при инспекция на полицейски патрул в изоставена сграда в региона под автогарата, у 41-годишен мъж е открито полиетиленово пликче с хероин. Нетното тегло на наркотичното вещество е 0,34 грама, на стойност към 22 лв..

Варненският областен съд  освободи от наказателна отговорност двамата мъже, които са неосъждани досега, като им наложи  административни санкции – санкции в размер на 1000 лв.. Решенията на съда подлежат на обжалване в 15-дневен период. Веществените доказателства - остатъците и опаковките от наркотичните субстанции се лишават в интерес на страната и след влизане на правосъдните актове в действие, следва да бъдат унищожени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР