> ИлюстрацияС. С. и пострадалата С. Й. живеели на съпружески

...
> ИлюстрацияС. С. и пострадалата С. Й. живеели на съпружески
Коментари Харесай

Изверг, убил и заровил майката на трите им деца, застава пред съда във Варна

 > Илюстрация
С. С. и потърпевшата С. Й. живеели на брачен начала и имали три малолетни деца – две момиченца и едно момченце. Семейството живеело оскъдно, без непрекъснати приходи от трудова претовареност. Освен това обвинения и потърпевшата имали чести кавги, породени от взаимна ревнивост. Разделяли се и се събирали още веднъж, последно през март 2020 година

След среднощ, към един часа на 01.04.2020 година пламнала следващата такава кавга. В разгара й двамата били един против различен в средата на стаята. Пострадалата бутнала обвинения, който я блъснал неведнъж в главата и лицето, съборил я на леглото и почнал да я души. Отбранявайки се, тя съумяла да го одере, само че той не прекратил дейностите си, макар молбите й да престане. Когато усетил, че жена му към този момент не диша и не мърда, се отдръпнал встрани. Установил, че я е умъртвил и решил да прикрие закононарушението си.

Изкопал дупка в двора на къщата. Увил натрупа в чаршаф и го заровил, като положил старания да замаскира гроба с отпадъци, които се намирали там. Решил да излъже, че потърпевшата е избягала с различен мъж в друго обитаемо място и по тази причина счупил и изхвърлил във външната тоалетна мобилния й телефон, както и  часовника й. Събрал нейни персонални движимости в сак и го скрил до оградата на къщата.

На сутринта отишъл при родителите на жена си и им съобщил, че тя е избягала с различен, изоставяйки децата си и него самия. Те не повярвали на тази версия и подхванали дейности по търсене на родственицата си.

На 02.04.2020 година, след деликатен оглед на дворното място, забелязали замаскирания гроб. Разкопали мястото и намерили увития в чаршаф мъртвец. Незабавно повикали полиция и почнало актуалното наказателно произвеждане.

В хода на следствието били открити телефона, часовника и персоналните движимости на потърпевшата, укрити от обвинения. Същият направил частични самопризнания на виновността си. Били открити и биологични следи, сочещи на осъщественото закононарушение. Надлежни експертизи допълнили установяването на описаната нагоре фактическа конюнктура. 

С. С. е притеглен към наказателна отговорност за закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс и арестуван под стража. Ако бъде приет за отговорен, той може да бъде осъден с отнемане от независимост от 10 до двадесет години. 

Предстои разпоредително съвещание по делото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР