> ИлюстрацияПрестъпната дейност на 55-годишния мъж била развивана в имот,

...
> ИлюстрацияПрестъпната дейност на 55-годишния мъж била развивана в имот,
Коментари Харесай

Съдят мъж, отглеждал марихуана в имот край Варна

 > Илюстрация
Престъпната активност на 55-годишния мъж била развивана в парцел, ситуиран в околност " Манастирски хълм “ край Варна, където П.П. наел вила. Първоначално обвиненият възнамерявал да живее в къщата, само че в следствие решил да оборудва две от пространствата за развъждане на марихуана. Снабдил се с рефлекторни лампи, вентилатори, терморегулатори, семена от марихуана и всичко належащо за насърчаване на незаконната активност. Засадил 163 растения от рода на конопа, като ги разположил в две от стаите на парцела и, макар че не живеел там непрекъснато, постоянно го посещавал, с цел да се грижи за " посевите си “. Друг нямал ключ от наетата вила, П.П. самичък отглеждал марихуаната.

Към момента на осъществяване на действието 55-годишният мъж не бил осъждан за закононарушения от общ темперамент /реабилитиран/. В хода на досъдебното произвеждане той се възползвал от правото си да не дава пояснения.

Предстои делото против него да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд. Ако бъде приет за отговорен, П.П. може да получи наказване отнемане от независимост от 2 до 5 години и санкция от 5 000 до 10 000 лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР