> ИлюстрацияФорумът ще се проведе от 10:00 часа на 7

...
> ИлюстрацияФорумът ще се проведе от 10:00 часа на 7
Коментари Харесай

Учат млади варненци как да завъртят собствен бизнес с европари

 > Илюстрация
Форумът ще се организира от 10:00 часа на 7 февруари /петък/ 2020г. в зала " Голдън Тюлип “ на хотел " Голдън Тюлип “, (бул. Христо Ботев № 3 А).

По време на събитието ще бъдат показани стратегия " Еразъм за млади бизнесмени “, опциите за юношески продан и за финансиране на започващ бизнес с европейски средства. Присъстващите ще научат по какъв начин нови компании могат да се свържат с вложители, коя е платформата за изкуствен интелект, която прави сполучливи новаторски ИТ компании и по какъв метод търсещите работа на европейските пазари могат да осъществят контакт с предприемачи в чужбина благодарение на мрежата EURES. Ще бъде разяснено и какъв късмет дават европейските състезания за започващи компании, Неправителствени организации и младежи с истински хрумвания. 

Информационната среща е ориентирана към ученици на междинни и висши учебни заведения, млади бизнесмени и аграрни производители, както и всеки, който има предпочитание и хрумвания за пускане на личен бизнес. Входът е безвъзмезден.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР