Илюстрация УикипедияАмериканка от щата Илинойс, готвеща се да простира изпрани

...
Илюстрация УикипедияАмериканка от щата Илинойс, готвеща се да простира изпрани
Коментари Харесай

Американка изпра змия, влечугото – здраво и чисто

Илюстрация Уикипедия

Американка от щата Илинойс, готвеща се да простира изпрани облекла, изпаднала в същински потрес, откакто видяла измежду облеклата напълно чистичка змия.

Жителката на Еванстън Санела Каменич споделя, че се е видяла принудена да потърси помощ, откакто е отворила пералната машина и се е озовала очи в очи с хлъзгавата изненада, заяви dnes.bg.

``
реклама

“Направо ме побиха тръпки. Недоумявах по какъв начин змията е попаднала в къщата, още по-малко в пералнята ”, споделя дамата за локална телевизия.

На подадения сигнал за помощ са се отзовали полицейският чиновник Педро Караско и Джейсън Паунд от Службата за надзор на животни, които бързо са заловили влечугото.

“Успях да я подуша и мога да ви уверя, че змията беше минала през цикъл на изпиране. Ухаеше на перилен препарат ”, споделя Паунд.

“Никога не сме имали змия, открита в пералня. Тази изглеждаше доста добре ”, споделят от ветеринарната клиника, където влечугото е отнесено за обзор.

Оказало се, че змията е домакински любим на име Пенелопе и е избягала от 12-годишно съседче на Санела Каменич, на което навреме е била върната.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР