илюстрация БулфотоВчера около 12:15 часа, в гр. Варна, на ул.

...
илюстрация БулфотоВчера около 12:15 часа, в гр. Варна, на ул.
Коментари Харесай

Четирима пострадали на пътя във Варна за ден, тримата от тях - пешеходци

илюстрация Булфото

Вчера към 12:15 часа, в гр. Варна, на ул. «Селиолу», лидерът на «Мазда» Л.П. (66 г.), по време на придвижване, блъска пешеходец, който пресича платното за придвижване, оповестиха от полицията.

Вследствие на случая мъжът (78 г.) е получил фрактура на крайник, прегледан е и настанен за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Пак през вчерашния ден, около 18:10 часа, е постъпил сигнал за пътно-транспортно произшествие, зародило на бул. «Осми Приморски полк» във Варна. Водачът на «Ауди» В.Д. (35 г.) от Варна, при излизане от крайпътна територия, лишава преимуществото и блъска друго «Ауди». Вследствие на случая е потърпевш пасажер от втория автомобил (29 г.), който получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота. 
Половин чяас по-късно,  на ул. «Генерал Гурко», лидерът на «Шевролет» М.С. (24 г.), по време на придвижване обратно, блъска пешеходец, който се намира зад автомобила. Вследствие на случая мъжът (59 г.) е получил черепно – мозъчна контузия и е настанен за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», с заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Отново през вчерашния ден, към 19:15 часа, в гр. Варна, на бул. «Мария Луиза», лидерът на «Сеат» Ж.А. (25 г.), по време на придвижване, блъска пешеходка, която пресича платното за придвижване. Вследствие на случая дамата (46 г.) получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР