Илюстрация, Булфото и ПиксабейСтрелба е имало вчера насред Велико Търново.Двама

...
Илюстрация, Булфото и ПиксабейСтрелба е имало вчера насред Велико Търново.Двама
Коментари Харесай

Стрелба с автомат Калашников от джип насред Велико Търново

Илюстрация, Булфото и Пиксабей

Стрелба е имало през вчерашния ден посред Велико Търново.

Двама мъже са арестувани за нелегално владеене на оръжие.

Арестът стана към 17.30 ч. нощес на автобусна спирка на бул. „ Никола Габровски “ във Велико Търново.  Вчера към 17,00 ч. в полицията е получен сигнал за изстрели с огнестрелно оръжие в региона на кв. „ Бузлуджа “ във Велико Търново.  Към мястото са изпратени екипи на бранш „ Противодействие на криминаланата престъпност “ при ОДМВР – Велико Търново, съобщи Регнюз.

От осъществените първични дейности на полицейските чиновници е открито, че изстрелите са създадени от лица, возещите се в джип, благосъстоятелност на 26-годишен мъж от Попово.
От извършените незабавни опративно-издирвателни мероприятия возилото е открито на бул. „ Никола Габровски “. В него пътували притежателят и двама мъже на 26 години от Горна Оряховица и 23-годишен от Етрополе. На задната седалка е открит автомат „ Калашников “, с пълнител и патрони.
Мъжете от Попово и Горна Оряховица са арестувани с полицейски ограничения до 24 часа. Приятелят им е отведен в полицейското ръководство и по-късно е бил освободен.

Образувано е досъдебно произвеждане. Работата по изясняване на случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР