Илюстрация БГНЕСБританските банки ще започнат да проверяват самоличността на титулярите

...
Илюстрация БГНЕСБританските банки ще започнат да проверяват самоличността на титулярите
Коментари Харесай

Британските банки ще дебнат и ще докладват за нелегални имигранти

Илюстрация БГНЕС
Британските банки ще стартират да ревизират самоличността на титулярите на сметки от януари като част от ограниченията против нелегално пребиваващите в страната, предава БГНЕС като се базира на известие на държавното управление.
" От януари нататък банките ще би трябвало да правят постоянни инспекции на миграционния статус на всички притежатели на сметки (...), с цел да открият дали клиентите им не се намират в Обединеното кралство нелегално ", споделил представител на Министерството на вътрешните работи за Франс прес.
През декември Народното събрание одобри нов закон за имиграцията, който изисква от банките да рапортуват на Министерството на вътрешните работи случаи на нарушение на миграционните правила. Тази мярка е част от " дейностите ни против противозаконната имиграция. Хора, които са тук законно, няма да бъдат наранени ", съобщи представителят. Предишното законодателство възпрепятстваше имигрантите, които са нелегално във Англия, да откриват банкови сметки. Но сегашните нови правила отиват по-далеч: те се целят в сметки, открити преди закона от 2014 година, както и в хора с изтекла виза. Новите ограничения ще дадат опция на държавното управление да търси без предизвестие правосъдно предписание за заледяване на сметките на незаконни имигранти. Съществуват обаче изключения за взаимни сметки или с цел да се разреши на заинтригуваното лице да заплати разноските си, с цел да апелира правосъдното решение
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР