Илон Мъск все пак започна да променя логото от синя

...
Илон Мъск все пак започна да променя логото от синя
Коментари Харесай

Защо Мъск реши да се откаже от логото и името на Twitter?

Илон Мъск въпреки всичко стартира да трансформира логото от синя птица на “X “. Предприемачът разгласи тези проекти през уикенда. Ние по-долу ще ви кажем за какво се случи това.

Каква е повода за промяната на логото на Twitter?

На 27 октомври 2022 година Илон Мъск публично разгласи, че е придобил Twitter и изясни за какво. След покупката се подвигна доста звук: сагата със сините чекове, уволнения, поредност от правосъдни каузи и други

По-късно стана ясно, че компанията Twitter Inc към този момент не съществува: след покупката обществената мрежа стана благосъстоятелност на X Corp. Тогава обаче смяната засегна единствено формалното име на юридическото лице. Името на приложението остана Twitter. Мъск обаче не скри, че възнамерява ребрандиране на самата обществена мрежа.

Тази събота, 22 юли, Мъск, че скоро ще размени логото на птицата с X.

pic.twitter.com/IwcbqMnQtA

— Elon Musk (@elonmusk) July 23, 2023
https://platform.twitter.com/widgets.js

В неделя той разгласява къса тийзър-анимация, включваща X на черен декор. Днес Мъск стартира да трансформира логото на обществената мрежа. В настолната версия потребителите към този момент виждат черно-бяла писмен знак X вместо „ птица “.

Защо Мъск промени логото?

В началото на октомври 2022 година Мъск написа, че закупуването на Twitter ще форсира основаването на „ приложение за всичко “, наречено X. Медиите считат, че предприемачът възнамерява да сътвори собствен аналог на китайския WeChat. Това е супер приложение, което може да се съпостави с мини-интернет. Той съчетава функционалностите на Фейсбук, Twitter, Uber, Instagram, опция за извършване на покупки, запазване на маси, лична финансова услуга, вести и занимания.

Вчера тези проекти в действителност бяха доказани от основния изпълнителен шеф на Twitter Линда Якарино. Тя означи, че Twitter е трансформирал метода, по който поддържаме връзка. X, въпреки това, би трябвало да отиде по-далеч и да трансформира световния “градски площад “.

„ X е бъдещото място на неограничената интерактивност, съсредоточена в аудио, видео, известия, плащания/банкиране, създавайки световен пазар на хрумвания, артикули, услуги и благоприятни условия. С изкуствения разсъдък X ще ни свърже всички по способи, които занапред започваме да си представяме “ — написа Якарино.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР