Илон Мъск смятал, че бившата му приятелка Граймс, е била

...
Илон Мъск смятал, че бившата му приятелка Граймс, е била
Коментари Харесай

Илон Мъск вярвал, че Граймс не е реална и че е създадена от неговия ум

Илон Мъск считал, че някогашната му другарка Граймс, е била „ съвършеният сателит “, само че и че не е била действителна. Това твърди Девин Гордън в новата документална поредност на BBC The Elon Musk Show, заяви The Sun.

По време на романса им изпълнителният шеф на Tesla считал, че певицата е “симулация, основана от него “.

„ Граймс ми е казвала неведнъж, че Мъск има тази доктрина за нея, че тя не е същинска “, изясни той пред изданието. „ Той счита, че тя е симулация, която е основана от него и съществува в мозъчната му кора, като нещо като съвършения сателит за него. Което звучи малко налудничаво и може би даже малко страховито, само че все пак тя е съгласна с него. Граймс сподели, че се усеща тъкмо като симулация, която е идеално основана за него. ” - твърди Гордън.



Илън и Граймс се събират и се разделят от 2018 година насам. Двамата имат и две деца, 2-годишния XÆ A-12 и 10-месечната Екса Дарк. В различен клип от документалната поредност Девин добавя, че Илон и Граймс разкрили пред него, че в действителност са се свързали посредством отблъскващ умствен опит. „ И двамата се пошегуваха с една страшна доктрина за изкуствения разсъдък в бъдещето, наречена Roko’s Basilisk, която в действителност даже не разбрах “, сподели той. „ И нейните ползи са същите като неговите, и нейната музика е доста софтуерно насочена. “ - добави той.



Мъск и Граймс се разделиха през септември 2021 година, след тригодишна връзка, само че певицата сподели, че “няма подобаваща дума “ за настоящото положение на връзката им. „ Вероятно бих го нарекла мое гадже, само че ние сме доста флуидни “, сподели тя преди време пред Vanity Fair. „ Живеем в обособени къщи. Ние сме най-хубави другари “, изясни тя тогава. „ Виждаме се непрестанно... Ние просто имаме нещо между тях и не чакам другите хора да го схванат. ” - добави певицата.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР