Илон Мъск публикува видео, на което се вижда как влиза

...
Илон Мъск публикува видео, на което се вижда как влиза
Коментари Харесай

Мъск влезе с мивка в ръце в централата на Туитър, ще го купи ли?

Илон Мъск разгласява видео, на което се вижда по какъв начин влиза в централата на Twitter в Сан Франциско и носи в ръцете си порцеланова мивка. Така милиардерът усили още повече спекулациите по отношение на ориста на плануваното от него придобиване на обществената мрежа, съобщи Актуално.

Изпълнителният шеф на Tesla и SpaceX има краен период до петък, 28 октомври, да приключи договорката на стойност 44 милиарда $, с която да поеме надзор над Twitter. Той разгласи желанията си преди няколко месеца, само че имаше редица обрати и опити на Мъск да се откаже. В последна сметка се съгласи да продължи към довеждане докрай на съглашението единствено седмици преди да влезе в съда.

Мъск обнови биографията си в профила си в Twitter, където към този момент почитателите му могат да виждат „ Chief Twit “. Той разгласява няколко статуса, в това число: „ Срещнах се с доста готини хора в Twitter през днешния ден “ и „ Хубавото нещо на Twitter е по какъв начин овластява гражданската публицистика – хората са способни да популяризират вести без преднамереност към организациите, институциите “. Милиардерът твърди от дълго време, че обществената мрежа се нуждае от основни промени. Съобщава се също, че той обмисля да ореже съществено работните места на доста чиновници. Първоначално Мъск твърдеше, че ще в профил спам-акаунтите от мрежата и ще я запази като място за „ свободно слово “.

От видеото не се схваща дали шефът на Tesla се е срещнал с изпълнителните шефове на Twitter в сряда. Припомняме, че през септември акционерите в Twitter гласоподаваха за одобрение на договорката с Мъск, който се беше отметнал от първичното си желание за съглашението. Решението беше взето в диалог с вложителите и означаваше, че те ще опитат да принудят милиардера да купи компанията по правосъден път. Сега следва среща на акционерите и изпълнителния шеф на SpaceX в щатски съд в Делауеър, като по време на чуването арбитър би трябвало да реши дали Мъск е задължен да купи Twitter.

Entering Twitter HQ – let that sink in!
— Elon Musk (@elonmusk)

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР