Илон Мъск обяви, че започва чипиране на мозъците на тежко

...
Илон Мъск обяви, че започва чипиране на мозъците на тежко
Коментари Харесай

Калканджиева: Дано Мъск не ми сложи чип

Илон Мъск разгласи, че стартира чипиране на мозъците на тежко заболели хора с парализирани крака. Целта е по този метод да се понижи болката им, както и да получат по-добра здравна помощ. Дали това е началото на чипирането на човечеството? Трябва ли да се тормозим от сходна вероятност? Или тя би трябвало да се прави единствено при в действителност тежко заболели хора?

Изцяло " за " слагането на чипове в човешките мозъци, когато това е с здравна цел, е Жени Калканджиева.

" Това обаче няма нищо общо с обстоятелството, че не претърпявам Илън Мъск! Не може един човек да си изпраща колата в космоса, а хора в Африка да гладуват. Това са едни такива леки парадокси. Струва ми се, че прекомерно доста се е насочил към космоса, все едно че тук, на земята, всички ще умираме - сподели още някогашната шеста в света по хубост българка. - Но особено това негово дело е ужасно и ще е единствено от изгода на всеки човек, който има потребност ", уверена е Калканджиева.

Шестата в света обаче не спести опасенията си, че " около това да не почнат да ни чипират всички ".

" Понеже виждам доста научна фантастика, се тормозя да не стартират нещата от филмите да се случват в действителността тъкмо по този метод ", прибавя Жени Калканджиева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР