Илон Мъск не е сериозен относно организирането на битката и

...
Илон Мъск не е сериозен относно организирането на битката и
Коментари Харесай

Марк Зукърбърг: Илон Мъск е несериозен за битката

Илон Мъск " не е сериозен " по отношение на организирането на борбата и " е време да продължим напред " , сподели Марк Зукърбърг, представен от Би Би Си.

В обява в своя обществен медиен уебсайт Threads шефът на Meta сподели, че е предложил на Мъск " същинска среща ", само че противникът му си търси извинения.

Мъск беше декларирал по-рано в неделя в личния си уебсайт за известия X, прочут преди като Twitter, че е подготвен да се бие още в понеделник .

Милиардерите, предизвиквайки голямо медийно внимание.

Но макар че се заканват един различен от месеци, противниците към момента не са оповестили дата , което поражда подозрения, че дуелът в миналото ще се състои.

Войната на думи беше усложнена от, като конкурентното приложение за известия на Twitter притегли повече от 100 милиона регистрации за по-малко от седмица.

и X запазва удобна преднина с към 350 милиона консуматори , само че Мъск заплаши да съди Фейсбук за " нелегално заграбване на комерсиалните секрети на Twitter ".

Компанията притежател на Фейсбук, Meta, отхвърля изказванията.

Миналата седмица Зукърбърг сподели, че е предложил 26 август за борба в клетката . След това в петък министърът на културата на Италия сподели, че е приказвал с Мъск за семейството на срещата в страната като благотворително събитие.

Мъск допусна, че ще има " тематика от античния Рим " и направи прилика в гладиаторите .

В неделя обаче шефът на Meta разгласява в Threads: " Илон няма да удостовери дата, по-късно споделя, че се нуждае от интервенция и в този момент моли вместо това да направи подготвителен кръг в задния ми двор.

" Ако Илон в миналото се заеме съществено с същинска среща и публично събитие, той знае по какъв начин да се свърже с мен. В противоположен случай е време да продължа напред. Ще се съсредоточа върху надпреварата с хора, които одобряват спорта съществено. "

В отговор в X обаче господин Мъск назова шефа на Meta " пиле " (това на британски се превежда като страхливец - бел. ред.).

По-рано Мъск беше разгласил замяна на текстови известия в платформата за известия, сякаш сред него и Зукърбърг.
 Мъск с най-големи доходи за последните 6 месеца
Мъск с най-големи доходи за последните 6 месеца

Втори и трети са Зукърбърг и Безос
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР