Илон Мъск е създал култура на партньорски натиск сред приятелите

...
Илон Мъск е създал култура на партньорски натиск сред приятелите
Коментари Харесай

WSJ: Наркокултурата на Мъск всява страх в борда на директорите

Илон Мъск е основал просвета на партньорски напън измежду приятелите и сътрудниците си, която ги предизвиква да използват опиати дружно с него, съгласно нова публикация на The Wall Street Journal.  

В нея се разказва по какъв начин членовете на управителните препоръки и шефовете на другите му компании вземат участие в използването на опиати, с цел да останат покрай милиардера.

На празненства през последните години Мъск е бил видян да приема кетамин за забавление посредством спрей, както и да пие течно екстази от бутилка с вода, оповестява WSJ, базирайки се на очевидци.

Настоящи и някогашни шефове и членове на управителните препоръки на Tesla и SpaceX - някои от които са вложили десетки милиони долари в фирмите на Мъск също са употребявали вещества с него, съгласно изданието.

" Обемът на използването на опиати от Мъск е основал просвета, в която най-близките му бизнес сътрудници се опасяват да изгубят благосъстоянието и обществения си статус, като разстроят милиардера, в случай че откажат да използват дружно с него ", написа WSJ.

След друга публикация на изданието от 6 януари, в която в детайли беше разказано, че 52-годишният изпълнителен шеф е употребявал кокаин, LSD, екстази и халюциногенни гъби през годините, Мъск отговори в X: " Каквото и да върша, явно би трябвало да продължа да го върша! "

След януарския материал, който евентуално би могъл да заплаши разрешението за достъп до класифицирана информация на Мъск, NASA съобщи: " Агенцията не разполага с доказателства за нарушавания от страна на SpaceX на метода, по който компанията се оправя с наредбите за опиати и алкохол. "

В публикацията на WSJ се показва също, че някогашен шеф в Tesla е бил толкоз угрижен за използването на опиати и непредсказуемото държание на Мъск, че е решил да не се кандидатира за преизбиране в борда на компанията.

Ръководителите на SpaceX също се тормозят, че милиардерът е използвал опиати по време на среща със чиновниците, на която той дошъл с близо час забавяне, бълнувал и шептял в продължение на към 15 минути, преди митингът да бъде стихотворец от различен шеф.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР