Илиян Кузманов официално е провъзгласен за най-сексапилен писател за 2021

...
Илиян Кузманов официално е провъзгласен за най-сексапилен писател за 2021
Коментари Харесай

Film Daily поставя на първо място в класацията си за най- се...

Илиян Кузманов публично е провъзгласен за най-сексапилен публицист за 2021 година от паметното FilmDaily. А каква година бе 2021 за него, а и въобще за българската литература. Илиян, който е освен публицист, само че и деятел, обществен бизнесмен и публицист съумя да излезе отвън обичайните рамки и със щурм влезна в комерсиалната и интернационалната поп литература, посредством продажби и атрактивност. Както към този момент Ви споделихме той е първият български публицист, съумял с първата си книга „ Ако срещнеш Буда, убий го! “ да се изкачи в Топ 20 по продажби на Амазон. Илиян е първият български публицист с влиятелна литературна премия за океана - Литературни Титани, като е и финалист на най-комерсиалния конкурс за литература Readers Favourites с награден фонд $100, 000.

Списанието за известна просвета FilmDaily, четено от над 2 милиона души на ден, взаимно с бостънския вестник - The Boston Courier, избират сред стотици писатели, не различен а Илиян Кузманов, за Най-сексапилният публицист за 2021 година, а ето какво те пишат за него: „ Защото той е същински. Защото той е актуалната версия на Хемингуей. Не единствено надарен и сполучлив публицист, само че и деятел, публицист, странник и същински войник... Кузманов е „ единствено изработен “ човек с триумф, изписан по цялото му лице, само че там се виждат и белезите, от които се е научил… Представете си невероятната цялост от Хемингуей и Синатра и ще получите нашия номер едно за 2021 година - Илиян Кузманов! “

Не инцидентно бостънското радио CIAO USA Radio Italia го дефинират като един от най-интересните и мистериозни майстори на белия лист. В Бостън го свързват и със семейство Бонано и Шестте Семейства в Ню Йорк, като отдават на тях неговият пробив в Лондон и опцията да работи за ‚много забавни и мистериозни фамилии “. CIAO USA Radio Italia го свързват и с тибетски Лами, от които черпи вдъхновението да сътвори книга, определяна от създатели на многочислени бестселъри като „ същински елмаз “- догатки, които Илиян изцяло отхвърля. Илиян е медийна сензация зад Океана, където отбелязалите неговите триумфи и харизма медии са над хиляда, измежду тях са NBS, USA Today, CBS, FOX, Market Watch, който към този момент повтарят и потретват името му….

А какъв брой е влиятелно оценката, което Илиян завоюва, приказва даже отношението на „ победените “ от него. Adam Cesare, най-продаваният създател в Щатите, и на 7-мо място по съблазън, споделя в tweet: „ 7-мото място в класацията на Film Daily е второто най-съществено отличие за мене за 2021 година, по-късно че станах най-продаван създател! “
Така че наред с гордостта, която ни донесе Илиян е хубаво да преосмислим, какво значи съблазън, дали е обвивка, излъчваща парвенющина, циничност и пари или е преди всичко наличието показващо многопластовия темперамент и нравствен мир?

Напълно умерено можем да кажем, че Илиян е олицетворение на Американската Мечта, момчето от улицата, почнало от нулата, той получава житейските си уроци по най-суровия метод и макар компликациите, съумява да покори не един търговски връх. Неговата история е изпъстрена с доста пътешествия, „ положителни учители и верни хора “ както се показва той и изцяло липсват богати и авторитетни родители. Той е един от най-интелигентните хора в света, член на Международната МЕНСА, приключил право в България, а от студентската пейка поема към Канада, където се устоя самичък и самичък си заплаща образованието, става и асистент на един от претендент кметовете на Монреал. Англия е идната му спирка, където Кузманов основава мулти милионен бизнес, там основава и първия български обществен бизнес с многочислени непознати оценки. В България, където е сега, основа Фондация Арт Ангел и е на път да осъществя най-мащабния и изчерпателен обществен план у нас, забележете - взаимно с Министерството на Правосъдието.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР