Илия Груев не се е справил с поставените му задачи

...
Илия Груев не се е справил с поставените му задачи
Коментари Харесай

В Германия: Илиев Груев не се прави със задачата си във Вердер

Илия Груев не се е справил с поставените му задания като част от треньорския щаб на Вердер Бремен. Това е мнението на журналиста Бьорн Книпс в просторен разбор на сезона на „ бременските музиканти “, оповестен в локалния вестник Kreiszeitung.

Както е известно, един от грандовете на немския футбол се избави от изпадане по много трагичен метод, откакто едвам в последния кръг след щастлива развръзка стигна до 16-ата позиция, даваща право на присъединяване в бараж. В него пък отборът, воден от Флориан Кофелд, по този начин и не съумя да победи третия от Втора Бундеслига Хайденхайм, само че въпреки всичко след 0:0 вкъщи и 2:2 като посетител резервира елитния си статут.

Груев стана част от екипа на Кофелд преди началото на сезона като още тогава бе оповестено, че основната задача на българина ще бъде подготовка на общоприетите обстановки в нападателен и отбранителен проект. Според създателя обаче отборът е траял да има големи проблеми при фаулове и корнери като той даже разкрива, че в края на годината Кофелд самичък е поел дилемите на Груев, само че без да го разяснява пред медиите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР