Илиана Раева беше изненадана изключително приятно по време на купона

...
Илиана Раева беше изненадана изключително приятно по време на купона
Коментари Харесай

Уникален подарък за Илиана Раева

Илиана Раева беше сюрпризирана извънредно прелестно по време на купона на Българска федерация по художествена гимнастика. 

" Страхотни сте, девойки! Благодаря ви! Обичам ви! ", възкликна президентът на БФХГ откакто получи неповторим подарък - специфичен клип,  направен за нея от гимнастичките. Капитанът на ансамбъла Симона Дянкова изрецитира закачливите стихчета, които накараха Раева да се просълзи от наслада и доста да се развълнува.
 
Купонът на БФХГ стартира с тост на президента на БФХГ. Раева поздрави всички за сполучливата 2017 година, благодари за напъните на всеки един и пожела на всички здрава и още по-успешна Нова година. На празненството бяха всички от народен отбор-жени и девойки-индивидуално, отбор - дами, отбор - девойки, воден от Мария Кънчева, които завоюваха бронзовия медал-отборно на европейското състезание в Будапеща, всички треньори, съдии, хореографи, танцови педагози, кинезитерапевти, Специално от чужбина за тържеството дойде и доктор Мариела Сиракова.

Получи се същински ваучър с хубаво вино, доста танци, смях и закачки Имаше лотария, в която всички си размениха дарове.

" Както работим - по този начин се забавляваме - постоянно на макс! Днес взехме златните медали в дисциплината купонджии! Приемаме овации и поздравления! И ви обещаваме една мощна и сполучлива 2018 година! Защото ние можем! ", прибавиха от родната федерация по художествена гимнастика.




 








 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР