Илиан Кустев беше никому неизвестен до неотдавна, но вече е

...
Илиан Кустев беше никому неизвестен до неотдавна, но вече е
Коментари Харесай

Драмата на Илиан Кустев от „Мастършеф“ изплува! Рогата му са по-дълги от на елен

Илиан Кустев беше никому незнаен до наскоро, само че към този момент е риалити звезда. Преди 3 години взе участие във „ Фермата “, а тази година се опитва в „ Мастършеф “.

Макар да е на 46 година, някои загорели лелки му лепнаха славата на секссимвол и към този момент е част от мокрите сънища на значително непривлекателни женици, които не могат да си разрешат да мечтаят за същински хубав мъж.

Илиан има голяма любовна драма в предишното. Той е разведен, а повода за раздялата с жена му е брутална невярност от нейна страна. В продължение на месеци готвачът не знаел, че жена му е „ оправяна “ от различен мъж. Когато разбрал, бил унищожен и се развел.

Истината е, че Илиан от млад е много лаком за пари и популярност. След като приключва кулинарен курс, отпътува за Нидерландия, където работи като готвач и готви за звезди като Маргарет Тачър.

Кустев твърди, че познава персонално и Брад Пит. Той е посещавал ресторанта, където е работил в Лондон.

В момента Илиан Кустев върти личен ресторант и няма потребност от пари, само че е жаден за популярност и по тази причина непрекъснато взе участие в риалити излъчвания, с цел да го виждат хората.

Само едно новобогаташ може да разправя наляво и надясно, че е готвил на известни персони и да се хвали с това, все едно е нещо велико. Освен това наподобява много безочливо непрекъснато да се буташ в малкия екран за популярност.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Илиан Кустев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР