Илеана Маркес Педроса си осигури така желаната титла Мис Венецуела.

...
Илеана Маркес Педроса си осигури така желаната титла Мис Венецуела.
Коментари Харесай

Историческото постижение на новата Мис Венецуела

Илеана Маркес Педроса си обезпечи по този начин мечтаната купа Мис Венецуела. Нейният успех обаче ще остане в историята, защото тя е първата майка, която се състезава в конкурс за хубост и получава короната.
 Юлия Павликова - украинката, която показа България на Мис Вселена
Украинката, която показа България на Мис Вселена

На кое място се класира хубавицата

27-годишната учителка и в този момент кралица на хубостта беше придружена от 11-годишната си щерка Гуадалупе, която носеше рокля, сходна на тази на майка си.

Сега Илеана е виновна за представянето на страната си в идващото издание на Мис Вселена, което ще се организира в Мексико Сити през 2024 година Важно е да запомним, че новата организация Мис Вселена стартира да разрешава присъединяване на транссексуални хора, майки, разведени и омъжени дами.

Стана ясно и че възрастовото ограничаване ще бъде отстранено в идващото издание, отваряйки доста благоприятни условия за бъдещи състезателки.
 Мис България 2022 Александра Кръстева:
Мис България 2022 Александра Кръстева: " Не ми харесва, че всеобщо девойките наподобяват като клонинги и губят характерността си "

За короната, за диетите и за корекциите на външния тип

Поради скорошни разпореждания, някои състезания за хубост, в това число този във Венецуела, разрешиха на омъжени дами и майки да вземат участие. В резултат на това Маркес сбъдна фантазията си да съставлява страната си и стана първата майка, която се състезава в състезанието.

" Венецуела... Благодаря ви, че повярвахте в мен ", сподели Маркес, която е родена във Валенсия, Карабобо. " Този успех не е единствено за мен и детето ми, той е и за вас ", добави новата кралица на Венецуела, която бе облечена в ефектна алена рокля на дизайнера Хулио Мора.
анкета
Смятате ли, че в състезанията за хубост в действителност се избира най-красивата жена?
Да, толкоз доста съдии гласоподават въпреки всичко Не, отново са забъркани някакви политически ползи Не знам, само че намирам надпреварите за изцяло безсмислени Не мога да си обясня за какво толкоз доста дами вземат участие в сходни състезания
Да, толкоз доста съдии гласоподават въпреки всичко

Не, отново са забъркани някакви политически ползи

Не знам, само че намирам надпреварите за изцяло безсмислени

Не мога да си обясня за какво толкоз доста дами вземат участие в сходни състезания

Триумфът на Маркес, учител в началното обучение, раздели мненията измежду почитателите на венецуелското съревнование. Докато някои твърдят, че това е прогрес в границите на разпоредбите на състезанието, други считам, че не е добре дами с деца да вземат участие в тези състезания.

За последно Венецуела завоюва короната на Мис Вселена през 2013 година с Габриела Ислер, напомня Hola. В последното издание, извършено през ноември, страната съумя да си обезпечи място в топ 10 с Диана Силва. С присъединяване на Илеана Маркес тази година очакванията за продобиване на осмата корона в историята на Венецуела са огромни.

В последното издание на Мис Вселена се откроиха две латино представителки, които бяха майки. Мишел Кон, майка на две деца от Гватемала, гордо показа страната си. Междувременно Камила Авела, майка на момиче, донесе чест на Колумбия, като приключи в топ 5.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР