Илън Мъск планира да таксува новите потребители на X (бившият

...
Илън Мъск планира да таксува новите потребители на X (бившият
Коментари Харесай

Ще таксува ли Илон Мъск новите потребители на X за правото да публикуват

Илън Мъск възнамерява да таксува новите консуматори на X (бившият Twitter) с дребна сума за опцията да разгласяват известия в обществената мрежа — по този начин той ще реши казуса с „ изпращането на ботове “ и „ тролове “.

„ Съвременните ботове с изкуствен интелект (и ферми за тролове) елементарно заобикалят тестванията за ботове. За страдание, символичната такса по отношение на опцията за писане е единственият метод да се оправим с изпращането на ботове “ — написа Мъск в X. Отговаряйки на един от потребителите, Мъск акцентира, че тази мярка ще засегне единствено новите сметки и три месеца след регистрацията, ще може да се написа безусловно гратис.

Инициативата не е нова: предишният октомври платформата стартира да таксува $1 на година за новите неверифицирани консуматори от Нова Зеландия и Филипините. Трябва да платите $1, с цел да публикувате, ретуитвате, отговаряте, харесвате и други Вероятно този „ опит “ се възнамерява да бъде внедрен и на световно равнище.

Един от потребителите е предложил да се намерения за опция — да вземем за пример за разрешаване на „ копаене на Dogecoin “ за опцията за писане. Предприемачът е обяснил, че това е по-трудоемък способ и е пояснил: три месеца след регистрацията новодошлите ще могат да туитват гратис.

Според някои консуматори основателите на ботове от дълго време заплащат за ботчекинга и с подготвеност ще създадат еднократни вноски, защото X им дава опция да „ печелят пари от изявления “. Може би навръх това разчита Мъск, считат те.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР