Икономистите и наблюдателите на лихвите, които очакват силно рекламираното намаляване

...
Икономистите и наблюдателите на лихвите, които очакват силно рекламираното намаляване
Коментари Харесай

CD гратисен период: Всичко, което спестяващите трябва да знаят

Икономистите и наблюдаващите на лихвите, които чакат мощно рекламираното понижаване на лихвения % от страна на Федералния запас, ще би трябвало да почакат още малко. След като последният отчет на Бюрото по трудова статистика сподели повишаване на инфлацията с 3,2% на годишна база през февруари 2024 година, Фед спря лихвените проценти за пети следващ път на съвещанието си през март.

Въпреки че решението на Фед да отсрочи всяка намаляването на лихвите е неприятна вест за кредитополучателите, това е музика за ушите на спестителите, изключително тези с пари в спестовни сметки с висока рентабилност и депозитни документи (CD). Тези сметки печелят много над 5% в продължение на няколко месеца, като някои от най-хубавите CD сметки печелят до 5,75%.

Въпреки това, притежателите на CD сметки постоянно не знаят за гратисния интервал, който съществува, когато CD изтече. Този интервал ви отваря опция да избирате от голям брой варианти. „ Гратисният интервал е необичаен късмет за промени без неустойки; пропус...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР