Икономистът Илиян Василев написа във фейсбук, че доверието в Зелените

...
Икономистът Илиян Василев написа във фейсбук, че доверието в Зелените
Коментари Харесай

Икономистът Илиян Василев: Доверието в "Зелените" се срина

Икономистът Илиян Василев написа във фейсбук, че доверието в " Зелените " се срина поради мълчанието им през годините за концесиите на предприемач Христо Ковачки.

" Каквото и да вършат в този момент " Зелените " факт е, че мълчанието им през годините, по отношение на концесиите на Ковачки и Тилев, нанася удар върху доверието към тях.

Всички си спомняте " борбите " им, включващи правосъдни каузи, против концесията на Асарел Медет и в Панагюрище и в Трън /изобщо на всички места където има бизнес тази компания/, по-късно Дънди Прешъс, концесията за рандеман на петрол и газ, в това число борбата против шистовия газ, където си взаимодействаха с Борисов и левите, с цел да изгонят Шеврон. Смешно е да настояват, че просто откликвали на цивилен митинг /Трън/. В Банско водят борба до край и в доста отношение това ги разпознава като екополитици.

Помня един от водачите им взе персонално присъединяване в правенето на Оценка на въздействието върху околната среда на Южен поток, да, да, един от тези, които виждате отпред на митингите им., само че това не попречи на негов непосредствен по оценка на Южен поток, по-късно да се опита да блокира Набуко. Разбира се, единствено с идеална цел.
Не си припомням, в миналото зелените да са бунили обществото против " верния " Ковачки, а той е синоним на екозамърсяване, с всичките си дейности.
Вие по какъв начин си обяснявате това? Били проспали Ковачки?. Възможно е, само че доста редовно и фокусирано е това проспиване - към този момент 10 години.
За това приканих да си кажат, кой какви контракти има с Ковачки и кой му е помагал за Оценка на въздействието върху околната среда.а? Така непринудено, без пердах? Защото да мине концесия за лигнитни въглища до Сливница!?! и в равна Тракия - Прохорово /първокласна земя/ с би трябвало неповторимо комбиниране на властимане и стимулирано еко-заспиване.

Мълчат - и последният човек от тях, който би трябвало да дава отговор е политика Панев ", написа Василев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР