Икономиката е изправена пред колапс, ако не бъде удължен срокът

...
Икономиката е изправена пред колапс, ако не бъде удължен срокът
Коментари Харесай

Бизнесът: Икономиката е пред колапс, ако не удължат срока за касовите апарати

Икономиката е изправена пред колапс, в случай че не бъде продължен срокът за замяна на касовите апарати, предизвестиха представители от разнообразни бизнес асоциации. До 31 март би трябвало да е внедрен програмен продукт, който изпраща до пет минути след покупка данни в Националната организация за приходите.
Както твърди Асоциацията за развиване на софтуерния бизнес за продажбата на новия програмен продукт, изискван от Националната организация за приходите и надграждането или подмяната на касовите апарати, е належащо още доста време.

Легалният бизнес се натоварва с спомагателна тежест, а сивият бранш няма да излезе на ярко, безапелационен е Павлин Петров, който е шеф на заведение:

" Тези, които не са имали касови апарати, ще продължат да нямат, а тези, които сме имали, ние ще вложим още пари, с цел да имаме тези условия на Национална агенция за приходите ".

Възможно е част от бизнеса да приключи работа, тъй като няма да успее да закупи нови касови апарати и да внедри новия програмен продукт, безапелационен е Рад Площаков, който управлява софтуерна компания:

" Ще работи в престъпление или да затвори порти, това е катастрофичното нещо ".

От приходната организация нееднократно са заявявали, че мярката е нужна за битка със сивия бранш, а в случай че фирмите не чакат последния миг, няма спънка да се оправят в период.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР