Икономическият растеж на Великобритания извън Европейския съюз ще е с

...
Икономическият растеж на Великобритания извън Европейския съюз ще е с
Коментари Харесай

Изтекъл документ: Брекзит прецака британците

Икономическият напредък на Англия отвън Европейския съюз ще е с по-бавни темпове. Това сочи финансов държавен разбор, до който се добра BuzzFeed. Изтеклият документ разкрива негативите на излизането на страната от блока.

През 2016 година близо 52% от английските жители гласоподаваха за излизане от Европейски Съюз. Според данните икономическият растеж за идващите петнадесет години ще е с 8% по-малък, в сравнение с при сюжет Англия в Европейски Съюз. Анализаторите плануват, че поради Брекзит ще страда всяка една част от стопанската система.

В изтеклия документ се споделя още, че английската стопанска система ще претърпи загуби, без значение от това за каква договорка се спогодят английските договарящи с Брюксел. От месеци Лондон води тежки договаряния със съюза за комерсиалните връзки, които ще имат след напускането.

Още по време на акцията преди референдума политиците, искащи Брезкит, показаха, че ще има огромни стопански облаги за Обединеното кралство при напускането на Европейски Съюз. Много финансови анализатори обаче са на мнение, че изгодите за Лондон ще са по-малко спрямо негативите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР