Икономическа полиция проверява двама от синдикалните лидери на протеста на

...
Икономическа полиция проверява двама от синдикалните лидери на протеста на
Коментари Харесай

РЕПРЕСИЯ! Властта насъска Икономическа полиция срещу бунта на енергетиците

Икономическа полиция ревизира двама от синдикалните водачи на митинга на миньорите и енергетиците. Това сподели пред публицисти Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.

„ Двама души все още са привикани и то още по време на диалозите. Стана скандал, несъмнено. Зададох въпрос на Денков за какво се случва всичко това и той гледаше по този начин, както нормално – не знаеше какво се случва.

Реклама

И индивидът, който кара влака горе – господин Пеевски, сподели 15 минути отмора, с цел да отидат в Министерския съвет и да видят какво се случва. Икономическа полиция звъни на хора, които са на чело на митингите. Тормозят хора, които стачкуват. Определено не е, с цел да ги пита дали са си платили налозите “, изясни Тошко Йорданов.

По думите му има тотални разминавания сред настояванията на протестиращите и това, което споделя министър председателят Денков.

“Протестиращите желаят да се изтеглят териториалните проекти, да има промени по него, а Денков и Василев отхвърлят, тъй като ще се изгубят пари ”, сподели още Станислав Балабанов от Има Такъв Народ.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР