Икономическа криза, бизнесът се задъхва, второ затваряне от началото на

...
Икономическа криза, бизнесът се задъхва, второ затваряне от началото на
Коментари Харесай

Лазар Радков: Бизнесът се задъхва, правителството дава 13-та заплата на държавната администрация

" Икономическа рецесия, бизнесът се задъхва, второ затваряне от началото на годината, безработните се усилват, сезонните служащи от лятото са към този момент с по 2-3 заема поради слабия сезон, сезонните служащи от зимата скоро ще ги последват, всеки се чуди по какъв начин да оцелее, експерти дават оферти и създават тактики по какъв начин да се измъкнем от обстановката или най-малко по какъв начин да понижим негативите..
Правителството: Абе, я дай да дадем 13-та заплата на държавната администрация ", в обществената мрежа Facebook.
 Премии и заплати на държавни служители – някои са по-високи от тези на Борисов и Радев Премии и заплати на държавни служители – някои са по-високи от тези на Борисов и Радев
Съгласно обновените данъчни заявления пред КПКОНПИ, един от най-богатите служители в България е Стефан Чайков. Той е член на УС...
Лазар Радков е известно лице от акцията " Капачки за бъдеще ", която събира средства за кувьози за недоносените деца. Напоследък Радков е зает в капмания за набиране на средства за респиратори машини. Целта е да бъдат събрани 10 апарата, а досега има средства за седем.
Той е създател на Live To Lift. Води семинари, лекции и образования в Академията на Telerik, HP, SoftUni, Академия “Аз мога тук и в този момент! ”, Център за работа със зависимости и други.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР