Играта трябваше да излезе тази есен, но това няма да

...
Играта трябваше да излезе тази есен, но това няма да
Коментари Харесай

Излизането на Total War: Three Kingdoms е отложено за следващата година

Играта трябваше да излезе тази есен, само че това няма да се случи. Вместо това, новия период за излизане на заглавието е избран за пролетта на идната година.
Total War: Three Kingdoms, една от идващите игри от Total War поредицата ще се забави с излизането си. Това беше обявено в блог обява от тази седмица.

Базирана на китайския разказ от XIV век „Романс за трите царства“, играта се концентрира над събития, разиграли се през втори и трети век, случили се в Поднебесната империя, като наблюдава живота на ръководещата класа на трите царства.

Total War: Three Kingdoms ще включва класическа акция, която ще зарадва феновете на исторически правдивите завършения. Играта ще предложи и не толкоз точна в исторически проект версия, при която създателите ѝ се придържат към романизираната история, от която може да очаквате съвсем безсмъртни майстори по ушу и бойци, успяващи да се оправят с пълчища с врагове.

„В класическия режим обаче се фокусираме над маневрите на войсковите иденици, които знаем от историята, при които успеха отива при този, който показва по-добри тактически умения за водене на пердах и по-добър строй на подразделенията“, прецизират от Creative Assembly.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР