Играта продължава, прегрупираме се, обявява зам.-главният прокурор, вероятно преди вчерашния

...
Играта продължава, прегрупираме се, обявява зам.-главният прокурор, вероятно преди вчерашния
Коментари Харесай

Пик пусна запис със Сарафов и Гешев: Да сме живи и здрави. Важното е да си гледаме децата

Играта продължава, прегрупираме се, афишира зам.-главният прокурор, евентуално преди вчерашния скандал.

Сайтът pik.bg пусна запис от диалог сред двама души – евентуално основният прокурор Иван Гешев и заместникът му Борислав Сарафов. Той бил получен на „ пощенската кутия “ на медията. Автентичността му не била обезпечена. Заглавието на имейла било " Част от разработка на ДАНС ".

Предполага се, че става дума за телефонен диалог сред основния прокурор и сътрудника му от последните дни – евентуално неделя, след завръщането на Гешев от Съединени американски щати.

Аудиофайлът стартира с пояснение на Сарафов, че отиват с жена му да купуват играчки за дарове за децата, защото едно от тях има рожден ден.

" Играта продължава. Прегрупираме се ", споделя зам.-главният прокурор. 

" Нали знаеш, че те похарчиха и тебе " - това пък е основната имитация на Иван Гешев. " Еми несъмнено, но какво да се прави ", дава отговор гласът, извънредно наподобяващ на този на Борислав Сарафов.

" И мене. И по този начин. Да сме живи и здрави. Важното е да си гледаме децата ", установи събеседникът, за който се допуска, че е Иван Гешев.

" Затова ти споделям, каквото и да стане, където и да е, другарството, моето към теб, е налично ", споделя още мъжът, чийто глас извънредно доста наподобява на този на Борислав Сарафов, написа pik.bg.

Прави усещане, че гласът на Иван Гешев е явен, а този на Сарафов – като от телефон. Което води до съмнение, че записът е изработен от основния прокурор.

Ето и целия диалог: 

Б.С.: Аз пътувам сега, с жена ми пътуваме да купуваме играчки на децата, че имаме рожден ден. Ще се забележим на следващия ден. Задължително.

И.Г.: 9 и половина….

Б.С.: Държа да подчертая, желая да ти кажа единствено да знаеш, че не се прощаваме. Играта продължава. Прегрупираме се - кой на каква позиция е, само че другарството си е другарство. Ние оставаме да бъдем и другари. И това, което си говорихме с тебе, в случай че си спомняш на морето на семинара на " Ханс Зайдел " в Поморие, това остава в действие. Аз разгадавам на теб и ти бъди уверен, че разчиташ на мен

И.Г.: Благодаря ти. Само че нали съзнаваш, че те похарчиха и тебе?

Б.С.: Еми несъмнено, но какво да се прави?!

И.Г.: И мене. И по този начин. Да сме живи и здрави. Важното е да си гледаме децата.

Б.С.: Еми аз по тази причина ти споделям, каквото и да стане, където и да е, другарството, моето към теб, е налично. Да знаеш, не знам какво тъкмо става, уверен съм в това.

И.Г.: И моето към теб, повярвай ми!

Б.С.: Нема да мога да дойда, с жена ми пътуваме в този момент.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР