Играчът с най-дълъг стаж в пловдивския баскетболен Академик Васил Бачев

...
Играчът с най-дълъг стаж в пловдивския баскетболен Академик Васил Бачев
Коментари Харесай

След 10 години Васил Бачев напусна Академик

Играчът с най-дълъг стаж в пловдивския баскетболен Академик Васил Бачев напуща клуба след 10 години в тима. Бачев реализира с тима и историческо класиране като спечелването на бронзовите медали от НБЛ, сребро от Балканската лига и полуфинал за Купата.
Прочетете още
През предишния сезон Бачев записа 39 срещи със приблизително 11.9 точки, 2.2 битки и 3.8 асистенции. 

Бачев започва кариерата си в клуба през сезон 2013-2014 и игра два сезона за пловдивчани във второто равнище на българския баскетбол - А група. През сезон 2015-2016 той беше и в тима, който се завърна след дълга пауза в НБЛ.  

Eто какво написаха от клуба:

10 години са забележителен интервал в живота на човек, изключително когато става дума за състезателите по баскетбол. В днешно време не е елементарно да си предан към еднакъв клуб в нашата баскетболна реалност.

Благодарим ти Васко, за отдадеността и трудолюбието през всичките тези 10 години. Щастливи сме, че бяхме част от твоето израстване и ще продължим да се вълнуваме за твоето развиване.

Цялата организация на Академик Пловдив ти пожелава триумф в новото предизвикателство. Бъди здрав и продължавай да радваш всички твои почитатели с положителната си игра! На добър час!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР