Игра в стил лов на съкровища дава възможност на малки

...
Игра в стил лов на съкровища дава възможност на малки
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, опознайте града с уникален лов на съкрови...

Игра в жанр лов на съкровища дава опция на дребни и огромни да се трансфорат в откриватели и да опознаят незнайните страни на нашия тайнствен и античен град.

В рамките на една приятна разходка, под формата на занимателна стратегическа игра-приключение можете да откриете за себе си фамозни и съвсем незнайни пловдивски забележителности. Ще изпълнявате задачи от друг темперамент: ролеви, логичен и градивни, ръководени от специфични карти и указания.

Крайната цел е опознаване на многопластовото материално и нематериално културно завещание на града.

Проектът е част от стратегия НАСЛЕДСТВО на Пловдив - Европейска столица на културата и се стреми да разпространява археологическите обекти и историческото благосъстояние на нашия прелестен град Пловдив.

Отбор могат да провеждат самите участници като се групират в екипи от двама до 10 души. Друга алтернатива е уредниците да образуват тимове, когато компания липсва. Събитието е уместно за фамилии, другари, сътрудници, съученици, туристи и всички жители решили да опознаят тайните на гр. Пловдив. Началото е от 18 часа, а сборният пункт - Виенски павилион на Цар Симеонова градина.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР