Идват избори и все по-често се чува за политическия елит.

...
Идват избори и все по-често се чува за политическия елит.
Коментари Харесай

За политическия елит

Идват избори и все по-често се чува за политическия хайлайф.

Да, имаме подобен. Елитарна група, които работят имане, пазаруване и пласиране на власт. Те друго няма потребност да работят, тъй като това е най-доходоносната специалност. За да си политически хайлайф, не се желае доста. Трябва да слушаш и да те слушат.

Първото става със слагане, второто със мощ.

За да си политически хайлайф не би трябвало да притежаваш морал и чест. Трябва да си непостоянен като пушек.

Много постоянно политическият хайлайф е формиран от неприятно образовани хора. Специалисти по нищо. Дори и експерти по нещо, тези хора са не запомнили тесните си специалности и са се усъвършенствали да бъдат политически хайлайф.

Когато стане въпрос за власт, политическият хайлайф стартира да приказва. Показва се и взима отношение по всевъзможни въпроси. Обещава. Обещава. И в случай че не сте забелязали – не извършва.

Политическият хайлайф употребява думите „ законно “, „ демократично “ и „ правово “. Говори за „ нашите гласоподаватели “ и „ нашите потребности “.

Политическият хайлайф обича лукса.

Политическият хайлайф не обича законите. Не ги съблюдава.

Политическият хайлайф има биячи. Има медии. Има.

Политическият хайлайф няма никаква визия по какъв начин живеят хората, които не са политически хайлайф. Той не се интересува от нищо друго с изключение на от властта. Всичко останало са единствено средства.

Когато някоя секта на политическия хайлайф западне, тя има способността да се коалира. Тук правила също липсват.

Важното е да се оцелее. Целта на политическия хайлайф е да продължи да бъде политически хайлайф. С тези си качества политическият хайлайф може да се разпознава с израстък, който се разраства и разрушава без да се интересува от ориста на организма, в който живее.

Политическият хайлайф има къса памет. Я да не се заблуждаваме, изобщо няма памет.

Политическият хайлайф е тясно подвластен от паричните потоци. Колкото повече пари, толкоз по-мастит хайлайф.

Политическият хайлайф желае да бъде боготворен и преизбиран. Купуването на гласове е закононарушение, само че единствено за тези които не са политически хайлайф. Отказът от гласоподаване е срамно. (Я и него да го създадат нелегално, че да се свършва с тези мъртви души в изборните описи.) Ако народът не го избира, има метод да се самоизбере.

Бъдещето на политическия хайлайф е да се срасте в един огромен организъм. Да се трансформира във върха на хранителната пирамида и да бъде недостижим.

Като се замисля, към този момент живеем в бъдещето.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР