„Идват избори и гущерът се опитва да си скъса опашката”.

...
„Идват избори и гущерът се опитва да си скъса опашката”.
Коментари Харесай

Марешки: Радев лъже, че е срещу статуквото – именно то го направи президент

„ Идват избори и гущерът се пробва да си скъса опашката”. Така зам.-шефът на Народно събрание и водач на "Воля " Веселин Марешки реагира на думи на президента Румен Радев преди ден, с които се самоопредял като "обединител против статуквото ",съобщават от партията.

По думите му нямало по какъв начин Румен Радев да се разгласи за обединител против статуквото, тъй като бил номиниран за президент точно от същото статукво.

"Но номерът не минава. Хората добре виждат същинското лице на всеки политик. Още след изборите Йотова го заплаши, че и най-малкото му придвижване против Българска социалистическа партия няма да му бъде простено. Явно са се хванали гуша за гуша и ще сме очевидци на нов бракоразвод на политическата сцена.

Голяма непризнателност е да се извъртиш по този начин против тези, които са те издигнали на едно от най-високите места в държавната йерархия”, счита Марешки.

От "Воля " са безапелационни, че точно те и техният водач Веселин Марешки са същинските обединители, тъй като действително работят за хората и не се оцапани с корупционни схеми, нито се занимават с вътрешнопартийни войни.

Показателен е фактът, че единствено за няколко месеца съумяха да обединят стотици хиляди българи в поддръжка на концепцията за безвъзмездни медикаменти за възпитаници до 14г. и пенсионери над 65г.

„ Радев, който твърди, че е обединител против несправедливостта, цялостен мандат дума не сподели нито против картелите, нито в поддръжка на безплатните медикаменти. По-несправедливо от това, което опразва джоба на народа и го тласка към бедност, има ли?!„ попита Марешки.

Той счита, че времето на политици, които гонят единствено персоналния си интерес и кариера, които единствено приказват, само че нищо положително не вършат за народа и страната, свърши.

„ Идва часът на такива като нас от ВОЛЯ- потвърдили сме с делата си, че можем да оказваме помощ на българите да живеят по-добре. Не гоним постове, нито рейтинги. Основната ни цел е България да се развива по-бързо, а народът да живее по-богато и щастливо”, безапелационен е Марешки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР