Идва време да се търсят големите обединителни задачи пред нацията.

...
Идва време да се търсят големите обединителни задачи пред нацията.
Коментари Харесай

Христо Иванов: Идва време да се търсят големите обединителни задачи пред нацията

Идва време да се търсят огромните обединителни задания пред нацията. Това съобщи пред публицисти водачът на ПГ на " Демократична България ", съобщи кореспондент на Агенция " Фокус "

Иванов съобщи, че България има потребност от реформаторско ръководство, което да сложи като съществени цели правосъдната промяна, влизането в Шенген, еврозоната и така нататък

" Искаме демократично и амбициозно реформаторско ръководство, което да може да реши тези огромни национални задания, в името на които се търси обединяване на обществото, с цел да затворим всички тези тежки разграничителни линии, които се отвориха в последните години. Тук са Шенген, еврозоната правосъдната промяна. В името на всички тези цели ние би трябвало да намерим най-правилната формула и в договарянията с сътрудниците от " Продължаваме промяната " ние ще ги търсим ", сподели той.

По мотив идните избори и опцията за обединяване с Политическа партия, водачът на Демократична България съобщи, че ще се търсят огромните обединителни точки, които да затвърждават демокрацията у нас. 

" Идва време да се търсят огромните обединителни задания пред нацията, които да могат да изкарат хората да гласоподават, да дадат смисъл на демократичния развой. Това важи за връзките с " Продължаваме промяната ". Ние от " Демократична България " държим на нашата идеологическа физиономия, имаме поколенчески дълг ", изясни Иванов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР