Идва фантастично августовско време! Вижте цялата прогноза от проф. Рачев. Хубавото

...
Идва фантастично августовско време! Вижте цялата прогноза от проф. Рачев. Хубавото
Коментари Харесай

Идва фантастично августовско време! Вижте цялата прогноза от проф. Рачев


Идва фантастично августовско време! Вижте цялата прогноза от проф. Рачев. Хубавото време ще е с температури до 31 градуса и ще продължи през идващите две седмици.  Сутрин ще е доста свежо и прелестно, дъжд няма да има.

Студът в Европа към този момент го няма, затопля се и в събота и неделя ни чака фантастично августовско време. Това заяви метеорологът професор Георги Рачев по bTV. Няма да ги има топлинните върхове от 37 градуса, около 35-36 ще бъде само на нормалните места.

Хубавото августовско време ще е с температури до 31 градуса и ще продължи през идващите две седмици. Дори и най-зиморничавите девойки ще се усещат доста удобно по думите на Георги Рачев. Сутрин ще е много свежо и прелестно, дъжд няма да има.

Температурата на морската вода ще е приблизително 24 градуса и по този начин ще е от Варна на юг, на практика идеално за къпане.

Снегът през август, който заваля на Мусала, единствено демонстрира невероятното многообразие на климатичното време у нас. На Мусала сняг се случва непрестанно в последните 30 години.

Септември също ще е по-топъл от естественото, като през последните 25 години все е по този начин, изяснява Рачев. И този септември евентуално ще е по същия метод. Може да се случат оптимални температури от 32-33 градуса, само че не цяла седмица.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР