Идва есента и ние отлично знаем, че ще търсиш готини

...
Идва есента и ние отлично знаем, че ще търсиш готини
Коментари Харесай

Частен таен двор в София и още от най-яките локации за мега парти, тиймбилдинг и още...

Идва есента и ние чудесно знаем, че ще търсиш готини местоположения, където да се съберете с другари, да заведеш някоя супер мацка или просто да отпразнувате новото покачване с неповторим тиймбилдинг с сътрудниците. Специално за теб намерихме няколко местенца, които в действителност си заслужават:

На зелено – в сърцето на града

Не знаем дали си ходил в Университетски ботанически градини към СУ, само че в случай че не си – наложително би трябвало да го направиш. Тя е дребна, кокетна и удивително красива и се намира на Паметника Левски, тъкмо до Факултета по публицистика и Фармацията. Можеш да наемеш мястото за каквото си пожелаеш, а вътре те чакат мебели от ковано желязо, страхотни растения и бохемска конюнктура, подкрепена от градски изискан.

Виж още: Синът на Сано и Антоанет Пепе не крият връзката си! Как инфлуенсърката би шута и на брачен партньор номер 2 

Басейнчета да искаш

Ако си умираш за вода ти предлагаме да хвърлиш един взор на Networking  Premium Coworking, които оферират своята частна вила за професионални събирания за групи от 20 до 100 души. Вилата се намира единствено на 20 минути от центъра на София и радва с огромна градина от 1000 кв.м, отопляем басейн, озвучителна система навън, кухня, барбекю, хамаци, както и маса и столове за до 50 души. Ако пък искаш басейнче в центъра ти предлагаме с две ръце артистичния мега покрив на Swimming Pool на „ Цар Освободител “ 10. Точно против Руската черква, на последния етаж на остаряла аристократична кооперация, тук е толкоз арт, че ще ти се завие свят. Басейнът е празен, само че е супер за фотоси. Ако искаш още един покрив и цялостен басейн единствено за теб и компанията – виж ShiShi Rooftop Beach.

Виж още: Мелета, пари и диви купони: Tattstoner и Николас със срамни истории

Частни секрети дворчета 

В София те чакат две „ секрети “ дворчета за супер събития. Едното е в Панчарево – луксозен заден двор на къщата за посетители „ Lavender Lozen “, ситуирана в подножието на красивата планина Лозен, където ще се изкефиш на бели шатри, лампички и доста зеленина. Другото е „ Галени градини “ с прелестна двор-градина за всевъзможни събития, шатра, паркинг, интернет, осветяване, озвучаване и детски ъгъл. Не пропускай още арт пространствата на „ Cozy “ в Малинова Долина, „ New Space | art gallery, events and co-working “ на бул. „ Христо Ботев “ 57 и „ KO-OP coworking & art “ на бул. „ Янко Сакъзов “.

Изображение: https://www.facebook.com/cozybarbg, iStock Photos, https://www.facebook.com/shishi.bar.beach 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР