Идрис Елба, който феновете на Джеймс Бонд искат да е

...
Идрис Елба, който феновете на Джеймс Бонд искат да е
Коментари Харесай

Най-сексапилният мъж на 2018 г., според списание People

Идрис Елба, който почитателите на Джеймс Бонд желаят да е идващият реализатор на ролята на сътрудник 007, бе разгласен за най-сексапилен жив мъж от сп. " Пийпъл ". Роденият в Лондон 46-годишен артист съобщи, че не можел да повярва, когато научил вестта от списанието. Той въпреки всичко довери, че чувството е прелестно и че това е приятна изненада.

Той е измежду най-известните английски артисти - завоюва " Златен глобус " за ролята си в детективския сериал " Лутър " на Би Би Си, снимал се е в американския сериал " Наркомрежа " и филмите " Тор: Богът на гръмотевиците " и " Тор: Светът на мрака ".

 Най-сексапилният мъж на 2018 година, съгласно списание Instagram/idriselba

Сред другите артисти и артисти, получили същото самопризнание от списанието в предходни години, са Блейк Шелтън, Крис Хемсуърт, Адам Лавин, Джордж Клуни, Чанинг Тейтъм. Само двама други небели мъже - афроамериканската звезда Дензъл Уошингтън през 1996 година и Дуейн Скалата Джонсън, чиято майка е родом от Самоа, а татко му е негър канадец, през 2006 година са печелили също въпросната купа, откогато " Пийпъл " стартира да я присъжда през 1985 година

 Най-сексапилният мъж на 2018 година, съгласно списание Instagram/idriselba

Фенове подеха акция в интерес на Елба, сина на африкански имигранти във Англия, с цел да поеме щафетата от Даниъл Крейг като секретния сътрудник Джеймс Бонд във филмовата поредност, откакто идващият филм от нея би трябвало да се появи по екраните през 2020 година През август Елба подхрани слуховете, че ще бъде първият негър артист в облика на Бонд, когато постна обръщение в Туитър, употребявайки един от присъщите му изрази " Казвам се Елба, Идрис Елба ". Няколко дни по-късно той отхвърли, че това ще се случи.

Източник: dir.bg

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР