ИДИЛ до голяма степен е само идеология и Слава Богу,

...
ИДИЛ до голяма степен е само идеология и Слава Богу,
Коментари Харесай

Елена Поптодорова: Тръмп проявява двоен стандарт за зелените карти

ИДИЛ значително е единствено идеология и Слава Богу, се осуети опцията да имат лична страна, съобщи в предаването „ Тази заран ” някогашният дипломат в Съединени американски щати Елена Поптодорова.
Америка е в по-малка степен на заплаха от тероризъм. Там има обвързаност към система и нация, за разлика от тук, където има обвързаност към личностите. Там, като приказват за страна, споделят нация - най-хубавият състезател на нацията, а не на страната. В Америка сигурно ще продължат да отиват хора, а не да си потеглят ", сподели Поптодорова.

Този атентат няма да повлияе върху следствието против Доналд Тръмп за съветската интервенция в последните избори. Този атентат ще отшуми, тъй като това е желанието на хората там.

По-важна е тематиката за " зелената карта ". Не тези, които са влезнали със зелени карти, са източник на тероризъм. Ако има такова искане от страна на Тръмп, то е бланкетно и официално. Американският президент няма да подхване тематиката за поправката за носенето на оръжие, само че пък ще се меси за зелената карта.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР