Идеята на бившия държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър за

...
Идеята на бившия държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър за
Коментари Харесай

Михаил Подоляк сравни със земята Кисинджър: Той е примитивен и праволинеен лобист на Русия

Идеята на някогашния държавен секретар на Съединени американски щати Хенри Кисинджър за започване на мирни договаряния на Украйна с Русия провокира извънредно острата реакция на съветника на ръководителя на канцеларията на украинския президент Михаил Подоляк. 
 
В ефира на телевизия FREEDOM той подсети, че преди години Кисинджър е работил в надзорните препоръки на съветски предприятия от добивната индустрия, както и в съветски културологични организации. Според Подоляк, някогашният държавен секретар на Съединени американски щати не схваща същността на войната, която Русия води против Украйна и просто преразказва разказите на съветската агитация. 
 
" Това е задоволително първичен и принципен лобист с не доста ясно схващане на войната, която през днешния ден се води (от Русия, бел. ред. ), не схваща каква е природата на тази война и какви биха били последствията от един погрешен край на тази война ", акцентира Подоляк, представен от. 
 
Според съветника на ръководителя на канцеларията на Зеленски, Кисинджър не схваща, че в случай че Кремъл не понесе наказване, то той няма да извършва каквито и да е задължения, които вероятно поеме и ще продължи да унищожава интернационалното право. 
 
" Тогава Русия ще осъзнае, че е настъпило безвластие, че може да нахлуе във всяка друга страна и да каже " Тук също има нацисти. Ние взехме решение, че имаме право, без да се съобразяваме с никого, да проведем там специфична военна интервенция ", предизвести Подоляк. 
 
Той акцентира, че войната към този момент е минала оттатък онази линия, когато може да с еседне на масата за договаряния и да се даде тип, че участниците в нея просто са се " разгорещили ". Според него, мирният развой в тази война може да стартира единствено тогава, когато въдат изведени от украинска територия съветските войски. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР