Идентифицирано е лицето, заподозряно като пряко отговорно за причиняването на

...
Идентифицирано е лицето, заподозряно като пряко отговорно за причиняването на
Коментари Харесай

Мъжът, намушкал българина в Скопие е идентифициран, но се укрива

Идентифицирано е лицето , обвинено като директно отговорно за причиняването на тежката телесна щета на българския жител , само че към момента не е арестувано и се търси. Това е съобщила прокуратурата в Скопие, предава MaxFax.

Същевременно в наказателния съд е импортирано предложение за установяване на обезпечителни ограничения против четирима лица , за които е формирано произвеждане за присъединяване в случая в търговски център " Чаирчанка ", при който пострада футболния почитател от България.

" Има основателни догатки, че лица на възраст от 28 до 32 години са взели участие в физическа разпра с почитатели на ПФК " Левски ", с което е осъществено закононарушение - принуждение.

Отчитайки всички условия към събитието, до което се стигна, когато българските почитатели с два автомобила минаха наоколо до търговски център " Чаирчанка “ и първо влязоха в вербален спор с минувачи и жители, след което стопираха колите и излязоха от тях, след което словесният спор прерасна във физическа разпра с група жители, излезли от близките здания , прокурорът предложи няколко обезпечителни ограничения на обвинените: обвързване за от време на време явяване на длъжностно лице, краткотрайно лишаване на документи за пътешестване, както и възбрана за посещаване на несъмнено място - спортни мачове ", са декларирали от прокуратурата.

Прокуратурата продължава да подхваща дейности по застраховане на доказателства за цялостното изясняване на събитието, се добавя в известието.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР