Идеален ден за сделки, но без излишни рискове, съветват звездите.ОвенНека

...
Идеален ден за сделки, но без излишни рискове, съветват звездите.ОвенНека
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Идеален ден за сделки, но без излишни рискове

Идеален ден за покупко-продажби, само че без непотребни опасности, поучават звездите.

Овен

Нека днешният ден стане извънреден мотив за това, да си спомните нечие детство: може Вашето, а може и на Вашата половинка. Идете в учебно заведение, запознайте се с учителите и се разходете по шумните учебни коридори. Ще Ви залее вълна от мемоари, а след нея и вълна от деликатност.

Телец

Днес в хода на събитията ше станат непредвидени промени, които не може да не Ви обиден. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и задължения и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият обичан човек ще откаже да Ви показа някаква своя загадка, тъй като ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви визира. Не се вълнувайте - ще раберете всичко малко по- късно!
 

Близнаци

Намаляването на жизнеността и прекомерната емоционалност към фамилните и сантиментални връзки, ще са причина за неприятното Ви въодушевление. А може би и прочувственото неприемане на професионалните отговорности.... Паричните ограничавания и компликации могат да подтикват Вашата професионална активност. Ако сте привикнали да икономисвате своето време и пари,, а и при всички положения да изпълнявате своите отговорности (професионални, фамилни или родителски), денят ще премине напълно умерено. Но опитите да помързелувате и да си позволите повече, отколко е нужно, и ще бъдете безпощадно осъдени. Ако се опитате да нарушите това непроменяемо предписание, сами ще се убедите. Денят не е доста подобаващ за правене на покупки, правене на финансови доклади и за правене на капиталовложения. А и при общуването с това, което имате в наличност, бъдете доста деликатни!...
 

Рак

Сутринта може да получите материалите, които не са Ви достигали, с цел да продължите работата си по плана, който по този начин и нямате самообладание да приключите. Към обяд ще достигнете преломната точка, когато или ще блокирате, или всичко ще Ви стане ясно. Ще положите ли всички вероятни старания, с цел да получите поздравления и всеобщо самопризнание? Или просто ще раздадете дилемите - кой какво да свърши, и ще позволите всичко да се разпадне на части? Разбира се, че ще доведете нещата до край!
 

Лъв

Ще можете да реализирате смели проекти, отнасящи се до професионалната активност. Денят е доста подобаващ за разискване в неофициална конюнктура на настоятелен вероятности и други значими въпроси. Може и да се окаже опция, да започнете да се занимавате със независима комерсиална активност. Вероятни са изненади и дарове, спонтанни празници и развлечения. Не се предлага, да се подхващат далечни пътувания. Ако са в компанията на обичания човек, е допустимо да зародят недоразумения. Краят на деня ще бъде обвързван с утежняване на самочувствието и за това време е по-добре да не планирате виновни задания.
 

Дева

Днес за Вашия обичан човек ще бъде незадоволително да разбере, че във вашите връзки нещо не е наред, идвайки до този извод теоретичеснки. Практиката би трябвало мъчително да го удари по носа, с цел да се замисли най-накрая за желесъобразността и правилността на своите дейности. А това е по силите Ви...
 

Везни

Може да купувате скъпоценности, антикварни предмети и други скъпи неща, защото сенят е доста удобен за такава активност. Старайте се да не икономисвате за себе си и околните, тъй като изказванието, че скъпия два пъти заплаща, през днешния ден ще се удостоверява неведнъж. Ще имате опция да инвестирате в бизнес, само че единствено ако сте проучили в елементи плана, който желаете да финансирате, а не да го вършиме на сляпо. В обкръжението Ви ще се появи човек, пораждащ спорни усеща: и ще притегля, и ще отблъсква. Има възможност съзнателно да Ви изкарат от „ релси ”, защото всеки, изгубил душевното си равновесие, може доста по-лесно да се ръководи.
 

Скорпион

Този ден за Скорпионите ще е освен тежък, само че и рисков: действайки развълнувано, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да докара до тежки болести и по тази причина се постарайте да запазите успокоение и да избегнете стресовите обстановки. От занимания с екстремални типове спорт и присъединяване в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: изцяло е допустимо в обкръжението Ви да се намерят хора, подготвени да се възползват от Вашата безкористност и подготвеност за помощ. А и Вашите препоръки надали биха били разбрани вярно.
 

Стрелец

През целия ден ще бъдете привлечени от някаква загадъчност. От сутринта ще се стремите да не стават дейностите Ви обществено притежание. Не че няма да имате предпочитание да споделите с другари, само че няма да започнете да разгласявате концепциите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите усеща, усещания, благосклонности и прекарвания. Не е изключена загадка любовна среща, или присъединяване във финансова спекулация.
 

Козирог

Чак до вечерта рискувате да се разкъсвате сред професионалните отговорности и нуждата да устройвате частния си живот( да вземем за пример, да участвате в решаването на значими фамилни въпроси и в ликвидирането на битови проблеми(). Не се отклонявайте от другарство с околните си, в случай че не желаете да развалите връзките си с тях, или да създадете почва за бъдещи кавги. В същото време не забравяйте за реализацията на своите проекти. Не се предлага да се захващате с неща, свързани с недвижимо имущество или с бракосъчетание.
 

Водолей

Денят е обвързван с доста обилни разноски. Помнете, че икономията би трябвало да бъде рационална, а не несъразмерна, тъй като другояче ще се наложи да плащате два пъти. Не се опитвайте да блеснете с организаторски качества. Днес няма кой да отцени това. Отношенията с роднините не се подреждат доста удобно. В най-неподходящия миг ще припомнят за себе си натрупалите се несъгласия. Вие сте избухливи и раздразнителни, само че бързо успявате да се стегнете, а обкръжаващите Ви не могат толкоз елементарно да се успокоят.
 

Риби

Ще се появи опция да сключите няколко преференциални, само че за жалост взаимно изключващи се покупко-продажби. Изберете тази, която Ви се коства по-надеждна: не би трябвало да рискувате без особена потребност. Денят не е неприятен за започване на лична работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете дружно с родственици и другари. Неочаквано ще се появи опция да уредите някогашен фамилни спорове. В персоналната сфера ще успявате да намерите доста истински и изключитено ефикасни решения. У близките това ще предизивика учудване и удивление от Вашите качества.

източник 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР