Иде локдаун, но няма нищо страшно, когато на пазара идва

...
Иде локдаун, но няма нищо страшно, когато на пазара идва
Коментари Харесай

Четете в Марица: Ваксините са по-безопасни от аспирин и пр...

Иде локдаун, само че няма нищо ужасно, когато на пазара идва новият брой на " Марица ". Той ще ви държи очите ви отворени за всички събития в тези времена на затваряне. Акцентите от неповторимия ни петъчен брой, в който горещата тематика на месеца е създадена по несравним метод:

Ваксините са по-безопасни от аспирин и противозачатъчни

Това сподели в особено изявление за " Марица " фамозният академик лекар Аспарух Илиев, завеждащ лабораторията по инфекции на мозъка към университета в Берн. Той не спести нито една забавна и пиперлива детайлност в борбата с КОВИД.

Разбира се, новината на деня и месеца за локдауна може да намерите в централната тематика на вестника.

Отварят околовръстното от Кукленско до Коматево за Цветница

Ремонтните работи на околовръстния път в сектора сред Кукленско и Коматевско шосе ще бъдат приключени до Цветница, която се чества тази година на 24 април. Това дадоха обещание на кмета Здравко Димитров от управлението на компанията реализатор.

Започва ремонт на тротоарите в центъра на Пловдив

Ремонт на пешеходни тротоари на ул. " Граф Игнатиев " приготвя администрацията на " Централен ", увери кметът на региона Георги Стаменов. За възобновяване на разрушените настилки към ПУ " Паисий Хилендарски " упорстват и живеещите в квартала.

Почва борбата за първа група в детските градини

Директорите на детските градини в Пловдив би трябвало да вкарат в електронната система за централизиран банкет броя на свободните места за постъпващите в първа група през последваща образователна година. Заедно с това започва и подаването на заявки от родителите, оповестиха от общинския отдел " Образование ".

80 см сняг откъсна Лилково от света

Оказа се, че републиканският път, който се поддържа от АПИ и компания " Европейски пътища " АД, не беше измит и тук-там коловозите на снега доближиха до 40 см. Така рейсът не съумя да доближи до Лилково. Това разгневи жителите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР