#ICYMI: Quentin Tarantino engaged to Israeli Daniela Pick https://t.co/Ed3kkgaQfc@Variety— The

...
#ICYMI: Quentin Tarantino engaged to Israeli Daniela Pick https://t.co/Ed3kkgaQfc@Variety— The
Коментари Харесай

Куентин Тарантино се сгоди на 54 години

#ICYMI: Quentin Tarantino engaged to Israeli Daniela Pick https://t.co/Ed3kkgaQfc@Variety
— The Times of Israel (@TimesofIsrael) July 2, 2017
Световноизвестният кино режисьор Куентин Тарантино е благоприятен за израелската певица Даниела Пик, заяви в " Туитър " изданието The Times of Israel.

Тарантино е ерген на 54 години и нееднократно е казвал в изявленията, че е пожертвал любовта и фамилния живот в името на кариерата си. В изявление за GQ през 2008 година споделя, че е имал такива благоприятни условия и жена, за която е желал да се ожени, само че не съжалява, че я е оставил, тъй като бил уверен, че това ще спъне работата му. " Не споделям, че никога няма да се оженя или да имам дете преди 60, само че това е моят избор към този момент - да ходя самичък по пътя си. Защото това е времето ми за филми ", споделя тогава режисьорът на " Криминале " и " Глутница кучета ".

Затова и новината за годежа му е изненада, както и тъй като е доказана към този момент единствено пред израелските медии. С певицата Даниела Пик се срещнали през 2009 година, по време на премиерата на кино лентата " Гадни копилета " в Израел и от този момент поддържат връзка, която през огромна част от времето е отдалечена, написа " Израелския таймс ". Според изданието той й предложил в петък в Лос Анджелис. Пред локалните медии Пик е удостоверила новината за годежа и декларирала, че са доста щастливи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР