И заместник-пощенските началници, чието неправомерно осъждане беше централно място в

...
И заместник-пощенските началници, чието неправомерно осъждане беше централно място в
Коментари Харесай

Пощенската директорка почувства, че трябва да лази за обезщетение след две десетилетия битка с правителството

И заместник-пощенските началници, чието непозволено наказание беше централно място в телевизионната драма за дефектния счетоводен скандал, се притесняват, че други жертви към момента са изправени пред " wicked " система.

Ето за какво тя не беше шокирана да прочете оспорваните изказвания в неделя от някогашния ръководител на пощенската работа Хенри Стаунтън, че заплащанията се забавят от държавното управление, с цел да ограничи разноските преди изборите.

„ Ние водим тази война от десетилетия и това е държанието, което преди малко чакахме “, сподели госпожа Хамилтън пред Sky News в дома си в Хемпшир.

“ Слушахме топлите думи на държавното управление още веднъж и още веднъж и още веднъж, казвайки, че сортират парите с темпове, че ще бъдат правилни с началниците на пощите и нищо от това не е правилно. "

Бизнес секретарят Кеми Баденок упорства, че ускоряването на изплащането на обезщетения е приоритет на държавното управление и изявлението за Sunday Times включваше неистини от господин Стонтън - който тя изгони от пощата след едвам година ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР