И въпреки над 90-те обвинения в престъпления, пред които е

...
И въпреки над 90-те обвинения в престъпления, пред които е
Коментари Харесай

Bidenworld е тихо уверен за победа през 2024 г. въпреки опасенията на скептиците

И макар над 90-те обвинявания в закононарушения, пред които е изправен, до момента в който се кандидатира да бъде първият някогашен президент, който ще си върне Белия дом, откогато Гроувър Кливланд реализира това невиждано достижение преди повече от век екипът зад господин Тръмп има причина да се усмихва в края на годината.

Според систематизираните изследвания на публичното мнение на RealClearPolitics, опозореният някогашен президент има преднина от 2,3 % над господин Байдън в междинната стойност на изследванията на уеб страницата, като господин Тръмп получава до 10 пункта преднина в някои анкети. И през седмиците, откогато Израел стартира своя боен отговор на терористичните офанзиви на Хамас на 7 октомври, поддръжката за господин Байдън измежду мюсюлманите и арабските американци – два основни изборни блока в щати, които би трябвало да печелят, като Мичиган – внезапно спадна.

Със структурно преимущество на Републиканската партия в електоралната гилдия на Съединени американски щати, което всъщност принуждава всеки претендент за президент на Демократическат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР