И ва Митева, Филип Станев и Николай Радулов ще водят

...
И ва Митева, Филип Станев и Николай Радулов ще водят
Коментари Харесай

Кой ще води листите на ИТН в София

И ва Митева, Филип Станев и Николай Радулов ще водят листите на „ Има подобен народ” в София. Столичните листи на партията с кандидат-депутати за изборите на 11 юли към този момент са регистрирани на интернет страниците на съответните районни изборни комисии.

Председателят на 45-ото Народно заседание Ива Митева е отпред на листата на „ Има подобен народ” в 24-ти МИР София. След нея втори в листата е имунологът проф. Андрей Чорбанов.

Водач на листата на „ Има подобен народ” в 23-ти МИР е Николай Радулов. Начело в 25-ти МИР е Филип Станев, който ще е лидер и на листата във Варна.

Именно в 25-ти МИР ще се организира борбата на водачите. Там един против различен ще се изправят Хисро Иванов, Корнелия Нинова и Бойко Борисов.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Възрастни съпрузи умират в злополука и отиват в Рая. Там херувимчета, нектари, биохрани, леки опиати, всичко както си би трябвало. Дядото погледнал, погледнал, блъснал един плесник… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЕто какво споделиха от пратиятаТоп 10 на обичаните герои и злодеи в кинотоЛана Уашовски е съсценарист, режисьор и продуцент на филмаA1 България избра Nokia за собствен софтуерен сътрудник за създаване на 5G радиомрежаСпоред министър Комитова от предприятието са превели предплатено 188 млн. лева на 25 фирмиАко разберем от рано какво от характера ни би развалило връзките ни, то бихме могли да вземем ограничения в името на хармоничната ни връзкаЛидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов пък е лидер на листата в 23 МИРСрещу тях е формирано бързо произвеждане за незаконно прекосяване на границатаОт „ Сиела Норма ” дадоха отговор за какво отхвърлят да изпълнят поръчкатаДетето е превозено в столична болница с травми по тялотоДоставените количества незабавно са разпределени към Регионалните здравни инспекцииТе желаят да създадат инсталирането на добавки по-лесноТой е към този момент на независимост с мярка за неотклонение " подписка " Дрогата е открита в завод край СливенИмето на момиченцето е Лилибет Даяна Маунтбатън-УиндзорКакво още разяснява президентът в ПловдивОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР