И в Утробата“ човек бързо възстановява физическото си състояние на

...
И в Утробата“ човек бързо възстановява физическото си състояние на
Коментари Харесай

Вижте Удивителната Пещера, Която Подмладява С 10 Години! И Е В България!

И в „ Утробата “ човек бързо възвръща физическото си положение на организма. Името на пещерата не е инцидентно – по време на зимното слънцестоене тъничък лъч светлина се прокрадва в недрата й. Той стига до нещо сходно на олтар, наподобяващо матка. Комбинацията сред магнитното поле на камъните и инфрачервеното лъчение на слънцето води до неповторимото енергийно въздействие. То пък подмладява всяко живо създание, сигурен е монахът.

Зад теорията на отшелника застават и група съветски физици, които особено пристигнали в България да създадат проучвания на чудотворната пещера. Според тях, с изключение на върху хората, мощното енергийно поле към Утробата въздейства позитивно и на цялата планета.

Владимир Овсянников споделя за първата нощ, която останал измежду пещерните скали. Монахът спал непробудно повече от 12 часа. Събудил се на сутринта с невероятен прилив на сила. Затова почнал постоянно да посещава Утробата и да медитира в нея.

Руснакът е на забележима възраст към 40 години. Действително той е на 65 и предлага на пещерняците да посетят Утробата. Той не изключва вероятността преспалият в пещерата да си тръгне от нея с нови умения, като телепатия или екстрасензорика./bg365.info
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР