И в същото време да има покорен характер и приятелско

...
И в същото време да има покорен характер и приятелско
Коментари Харесай

Нямат Прошка! Вижте Какви Зверове Пазят Руската Граница! Смразяващо Кръвта Видео!

И в това време да има обуздан темперамент и приятелско държание по отношение на хората, присъщи за кучетата. Постигането на най-хубавите характерности на двата типа обаче не е толкоз елементарно и лиши доста години, преди да се реализиран първите сполучливи резултати.

Повече от 200 кръстоски с вълци, които са били отгледани в университета в Кьолн в Германия, са били несполучливи, защото всички те демонстрират присъщи особености на вълците и извънреден боязън и раздразнителност измежду хората. Учените от съветския институт в Перм обаче, най-сетне съумяват. Ключова роля изиграва Наида, необикновена другарска каспийска вълчица, която мощно се сближила с хората. Още по-невероятното е, че, когато й оферират да си избере сътрудник, тя избира куче вместо вълк, написа „ CNN “.

Родени бойци

През идващите 10 години, се раждат и отглеждат над 40 вълкокучета, които имат своите вълчи инстинкти, а от бащите си наследяват любезност и смирение. Висококвалифицираните доброволци костват от 2 000 до 3 000 $, само че съветската войска не ги продава, а ги употребява извънредно за вътрешни охранителни организации при строги условия.

Истинските вълкокучета са подготвени за разнообразни задания — от намиране на взривни субстанции до разкриване на контрабандисти. А също и следене и осъществяване на всички задания с лекост. По думите на съветските треньори, най-впечатляващата им линия е, че „ желаят да работят “, написа разкрития.ком.

„ Когато влязат в подготвителния център, те нямат самообладание да стартират упражненията “, споделя Олга Галерина от „ Одити център “.

Причината, заради която съветската войска толкоз доста държи на тях, е, че надминават всички други. Така да вземем за пример, на една немска овчарка й лишава към 4 минути, с цел да помирише укриващ се нарушител. Докато вълкокучето може да го направи в границите на 15-20 секунди. Руските дресьори настояват даже, че в непозната среда, единствено с едно циркулиране на терена могат да открият скрити опиати, нарушители или експлозиви.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР