И в неделя лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължи да

...
И в неделя лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължи да
Коментари Харесай

Борисов държи ПП-ДБ в напрежение, ГЕРБ обяви кандидати за районите, но не и кой ще е срещу Терзиев


И в неделя водачът на ГЕРБ Бойко Борисов продължи да държи ПП-ДБ и цяла София в напрежение. И макар упованията, че в деня на столицата ще разгласи претендент за кмет, който ще опита да завоюва локалните избори, не го направи. До час чакам ГЕРБ да повдигнат претендента си, разгласи сутринта претендентът на ПП-ДБ Васил Терзиев. Това обаче не се случи даже при регистрацията на ГЕРБ в общинската комисия в София. Там пристигнаха всичките 24 претендента, които бяха показани от ръководителя на Столичния общински съвет Георги Георгиев. Депутатката от ГЕРБ-СДС Евгения Алексиева да вземем за пример ще е претендент за областен кмет на " Панчарево " на локалните избори на 29 октомври.

30 минути по-рано документите си внесоха и от обединяването на Политическа партия, Демократична България и " Спаси София ", като на влизане Васил Терзиев разгласи, че чака да чуе името на най-големия си съперник до час. Това обаче не се случи, а Георгиев даде обещание името да стане ясно " до дни ".

11 от претендентите са настощии районни кметове - Младен Младенов на " Връбница ", Иван Божилов на " Илинден ", Ивайло Цеков на " Искър ", арх. Румен Русев на " Красно село ", Тодор Кръстев на " Сердика ", Рангел Марков на Банкя, Милко Младенов на " Люлин ", Савина Савова на " Възраждане ", на Иван Чакъров на " Красна поляна ", Даниела Райчева на " Нови Искър ", Димитър Димов на " Надежда ".

В борбата влизат още шефът на 119-о учебно заведение Диян Стаматов, който до момента оглавяваше групата им в СОС, и певицата Йоанна Драгнева, която бе общински консултант. Стаматов ще се кандидатира за " Изгрев ", а Драгнева - за " Оборище ". Съветникът Борис Петров ще играе за " Кремиковци ".

За " Овча купел " ще играе юристът Борислав Тодоров - шеф на финансова институция, за " Лозенец " - Анжелина Тотева, за " Младост " - педагогът Юлиян Пейчев, за " Студентски " - Кристиян Маджуров, докторант в УНСС и опит в бизнеса, за " Слатина " - фармацевтът Борислав Борисов, за " Триадица " - Себастиан Таджер, за " Подуяне " - зам.-кметът Петър Митев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР